Take a fresh look at your lifestyle.

Zdrave navike nisu komplikovane: Kako da ojačate imunitet ove zime

5,847

Kako većina nema previše slobodnog vremena, postoji rešenje za dobru formu i zdravlje, za koje je potrebno samo 5 minuta

 

Zima je period kada nam je potrebno više vitamina, kako bi smo ostali u dobroj fizičkoj formi. Kako većina nema previše slobodnog vremena, postoji rešenje za dobru formu i zdravlje, za koje je potrebno samo 5 minuta! Sve što vam je potrebno je moćni blender, sokovnik i šejker.

 

Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite. Lomi led za nekoliko sekundi, i sve što u njega stavite napraviće za nekoliko sekundi.

foto: Promo

Veoma lako se čisti. Blender je brzo rešenje za doručak porodice u pokretu! Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje. Ima ugrađene oštrice, a čisti se pod mlazom vode. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.

 

Njegova cena je samo 1999 rsdOVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto Pixabay
Autor/Izvor Stil.Kurir

Komentari su zatvoreni.