Take a fresh look at your lifestyle.

Za četiri meseca izgubila 15 kilograma. Jela uvek jedan isti obrok tokom dana

1,200

Ana Maria Klis je, kao i većina žena oscilirala sa težinom. A onda je uvela jednu jednostavnu rutinu u svoj plan ishrane, oslobodila se 15 kilograma viška i svoje zdravlje znatno poboljšala. Ovo je njena priča.

 

Who would have thought I’d get in the best shape of my life at 35 and with 3 kids in tow? Not me, not really anyway, I mean I hoped and wanted it but you know… I still have stretch marks on my hips, I have a wrinkly saggy belly button, my chest has shrunk down to nothing but I kind of like it all and the transformation feels sweeter because I know what my body has been though carrying and feeding three babies. I’m on week 18 of BBG, 4 weeks of @kayla_itsines beginner program and 14 weeks of BBG 1.0 and 2.0. It’s part of my life now. But the biggest change is the mindset. Through the experience I realized I’m happy with me and I think I’m setting a good example for the kids too. For those who ask, I use the @sweat app religiously. I love that I can incorporate the runs I love with the strength training I need and it’s all super flexible and I can do it from home every day. It’s quite literally changed my life more than just changed my body. #bbgmoms #bbg #bbgcommunity #transformationtuesday #bbgtransformation #momof3 #boymom

Објава коју дели Ana-Maria Klizs (@bluebirdkisses) дана

“U trećoj trudnoći uspela sam nekako da se ugojim čak 36 kilograma. To je bilo strašno za mene. Svaka beba ostavila je trag na mom telu, ali nikada nisam bila toliko gojazna. Za svoj 35. rođendan shvatila sam da moram da se promenim. Nije samo što se sebi nisam dopadala, nisam mogla da dišem kako treba, sve mi je bilo teško da radim. Imam tri sina i tempo je bio ubitačan”, priznala je za “Pop šugar”.

Rešila je da prestane sa izgovorima i da nešto promeni.

“Nisam slepo pratila nijednu dijetu. To mi nikada nije polazilo za rukom. Metabolizam mi se obično poremetio, usporio kada sam držala stroge dijete. Odlučila sam se da 90 odsto vremena vodim zdrav život, kako savetuju nutricionisti, a 10 odsto je bila ishrana koju volim. Nisam isključila ugljene hidrate, samo sam jela hleb od celog zrna žitarica, umesto šećera sam koristila javorov sirup. I ubedila sam sebe da svakog dana jedem velike porcije salate”, priča ova trostruka mama ne krijući radost što je uspela u svojoj nameri da bude zgodna mama.

To što je jela velike porcije salata uvek na početku obroka za nju je bio spas.

“Smanjile su se sve ostale porcije posle salate. Nije bilo mesta za toliko čizburgera, nisam bila gladna. Unosila sam dosta vitamina i vlakana i oporavila sam se. Postepeno kako sam slabila počela sam i da vežbam. Šetam tri puta nedeljno i sada imam mnogo više energije”, kaže Ana.

Priznaje i da svoju decu u svemu sada može da prati, a najradosnija je što sa njima može da trči i uživa u svakodnevnim igrama.


Foto https://www.instagram.com/bluebirdkisses
Autor/Izvor b92

Komentari su zatvoreni.