Take a fresh look at your lifestyle.

Vašim mukama je došao kraj: Da li znate da se čirevi u želucu mogu izlečiti za samo 7 dana?

481

Ono što će vam pomoći sa svim abdominalnim infekcijama i olakšati bolove u stomaku je kora nara. Osušite je i skladištite u kućnoj apoteci.

U decembru 1999. godine, ruske novine su objavile članak „ Zaboravljeni Hipokrat i lekovite biljke“ ruskog travara G.L.Glubokog, gde je napisan recept za patentirane svrhe, lečenje dizenterije, dijareje, kolere, crevne upale (bez operacije) i salmonele.

Recept

Razmera suve kore nara i ključale vode je 1:20. U prethodno zagrejanu vruću šolju ili čašu stavite 10-12 grama kore i prelijte je sa 200ml ključale vode. Prekrijte je i dozvolite da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga mešavinu možete popiti.

Nemojte baciti koru. Nakon toga počinje tretman.

 

Kako biste izlečili dizenteriju, dijareju, salmonelu, tifus, koleru, akutnu upalu slepog creva za 5 sati, proizvod se mora konzumirati pod sledećim uslovima:

Nakon odstojalih 25-30 minuta, potrebno  je ispiti pola šolje ili čaše.Tečnost nemojte oceđivati. Prekrijte šolju ili čašu opet. Ukoliko se nakon 10 minuta osećate bolje, u pitanju je bila obična dijareja i tretman je završen.

Ukoliko nakon 10 minuta niste iskusili olakšanje, to znači da je u pitanju dizenterija, dijareja, tifus, salmonela ili kolera. Morate ostati kod kuće i nakon tri sata popijte preostalu tečnost u šolji/čaši. Proces tretmana se nastavlja u toku narednih tri sata. Trebalo bi da budete izlečeni u roku od 5 sati nakon započinjanja tretmana.

 

Kako biste izlečili čireve, čireve tankog creva, kolitis ili dizbakterijozu creva za sedam dana, potrebno je da konzumirate koru nara na ovaj način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete popiti mešavinu. Tokom dana popijte pola (90-100ml) četiri puta, tako da približno budu jednake porcije, i u proseku u istim vremenskim intervalima, oko 20-25ml.

Maslačak liječi rak, hepatitis, jetru, bubrege, želudac… Evo kako ga pripremiti

Započnite sa konzumiranjem ujutru, na prazan stomak odmah nakon buđenja i završite sa četvrtom dozom pre spavanja.

Ne morate ovo piti svaki dan, već svaki drugi – 1,3,5,7… To će biti dovoljno za kompletno izlečenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, za izlečenje čira želuca, tnapravite pauzu od 7 dana posle prvog tretmana.

Tokom tretmana ne bi trebalo konzumirati alkohol.

Webtribune.rs


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.