Take a fresh look at your lifestyle.

Tretman ČIŠĆENJA ORGANIZMA PIRINČEM za 30 dana oslobađa od NAGOMILANIH OTROVA i čini da gubite kilograme kao od šale

508

Savremeni način života uzima danak – brza i nezdrava hrana, puno alkohola i duvanskog dima, kao i nekretanje dovode do propadanja organizma i gubitka energije i mladolikolisti. Štetne materije u hrani i piću škode organizmu, postepeno u njemu stvarajuće toksične naslage. Kako tome stati na put?

Svi smo mi skloni tome da se olako i usput hranimo i ne razmišljamo šta unosimo u sebe, ali moramo biti spremni i na posledice takvog režima… Skladišta otrova u našem organizmu do kojih dolazi zbog zanemarivanja zdravlja kvare normalno funkcionisanja organizma, uništavaju trajno metabolizam i ljudi vremenom počinju da se osećaju teško i malaksalo.

Potrebno je iz korena promeniti navike i okrenuti se zdravijem životu, ali pre toga se i “otarasiti” otrova koje smo do tada nakupili. Čišćenje organizma najbolje je započeti prironim lekovima i smesama, a jedna od načina koji se najlakše sprovodi, praktičan je i jeftin jeste čišćenje pirinčem!

Recept:

– Nabavite organski pirinač, pa izmerite onoliko kašika koliko godina imate

– Dobro isperite i stavite u veliku staklenu teglu

– U teglu sa pirinčem sipajte toplu prokuvanu vodu, zatvorite je, pa odložite u frižider da odstoji preko noći

– Ujutru iscedite vodu iz tegle i uzmite jednu kašiku pirinča odatle (tako da se formira brdašce)

– Tu kašiku pirinča prokuvajte u drugoj, običnoj vodi, pa je pojedite na prazan želudac i to pre 7:30 ujutru

– Preostali pirinač u tegli ponovo prolijte prokuvanom i prohlađenom vodom i ostavite da stoji u frižideru do sledećeg jutra

– Ovaj postupak ponavljajte sve dok ima pirinča u tegli

Ipak, postoji “začkoljica” u čitavom ovom “tretmanu” – nakon konzumniranja pirinča poželjno je da ništa ne jedete i ne pijete naredna tri sata. Tokom dana ne zaboravite da snadbevate telo tečnošću u vidu vode i prirodnih čajeva.

Ova metoda pomoći će vam da pročistite creva od toksina, ali i krvne žile i zglobove. Takođe, ona povoljno utiče na regulisanje rada metabolizma i na gubitak kilograma. Važno je napomenuti da čišćenje organizma pirinčem nema trenutni efekat, već do promene dolazi postepeno.

Benefiti će se videti posle dve nedelje, a primetićete da se organizam čisti i tako što će se se boja urina promeniti – jer putem njega i stolice otrovi se i izbacuju.

Nakon što sprovedete ovaj tretman, nekoliko meseci ćete biti mirni i vaš organizam će “raditi kao sat”.


Foto Profimedia
Autor/Izvor zena

Komentari su zatvoreni.