Take a fresh look at your lifestyle.

Smršala je više od 30 kg – kako? Tajna se krije u ovom planu ishrane

1,343

Ana Rejes je uspela da smrša više od 30 kilograma, upravo zahvaljujući jednoj dijeti koja je u potpunosti promenila njen metabolizam. Danas kaže da je ovo iskustvo promenilo život.

“Nisam imala nikakav društveni život, nikad nisam izlazila, nisam imala odeću koja mi je odgovarala, sve u svemu, stidela sam se svog izgleda – započinje svoju priču Ana Rejes za britanski Dejli mejl.

Majka dvoje dece nije samo transformisala svoje telo, nego i svoj život zahvaljujući promeni koju je napravila u ishrani, radu na sebi i čistoj odlučnosti da promeni u životu sve što joj ne odgovara.

Sve je počelo kad je pedesetogodišnja Rejes otkrila „123dijetu„, koja se bazira na zdravom planu ishrane. Kad je jednom počela sa planom, odlučna je bila sprovesti ga do kraja.


“Kad sam počela sa dijetom bila sam depresivna, a sada se osećam fantastično. Kao što bi rekli moji unuci, imam pedeset i fantastična sam”, rekla je Rejes.

“Mnogi ljudi veruju da biti na dijeti znači da uopšte ne smeš jesti neki tip hrane, ali to nije slučaj sa dijetom na kojoj sam ja bila. Tokom celog procesa držala sam se voća koje sam jela za doručak, poput jabuka i jagoda, sa kojima sam jela obični jogurt. Ručak se sastoji od salate sa proteinima i povrćem, a večere se baziraju na mesu i ribi”, objasnila je.

“Nikad mi nije palo na pamet da bih mogla biti zadovoljna svojim izgledom. Stvarno sam srećna, ne samo fizičkim izgledom, nego i sa tim kako se osećam mentalno. Ovo je u potpunosti promenilo moj život”.

Objasnila je da je prve rezultate videla već posle par prvih dana dijete.

“Neću da lažem, na početku, kad telo počne da se čisti, loše se osećaš, ali već posle par dana sam imala više energije. Osećam se fantastično, izgledam mlađe i imam puno više samopouzdanja. Čak se pojavio neko kome se i sviđam”, našalila se Rejes.

Toliko je srećna da je ovu dijetu preporučila mnogima i nada se da će i njima pomoći da ostvare željeni izgled.

“Ako ste se na to odlučili, samo uradite to. Život je prekratak i treba ga živeti”, zaključila je Rejes.

Nećete smršati sve dok DIJETU ne prilagodite SVOM TIPU GRAĐE! Ako imate FIGURU KRUŠKE morate iz ishrane da izabcite OVO!

 


Foto Profimedia
Autor/Izvor SUPER ŽENA

Komentari su zatvoreni.