Take a fresh look at your lifestyle.

Sa ova 2 sastojka koja imate kod kuće, PRIRODNO ćete IZBELITI ZUBE!

480
A nećete ih oštetiti. 

Sigurno je da svi žele da imaju blistav osmeh i bele zube, međutim, da li zbog genetike ili usled određene ishrane, to nije uvek moguće. Mnogima je česta konzumacija kafe, čaja, crnog vina i sličnih napitaka zapravo dovela da imaju žuće zube.

eserihija-coli-kako-se-leci

Neretko se ljudi odlučuju da probaju razne gelove za izbeljivanje ili da posete stomatologa iz istog razloga, ne znajući da isti, samo zdraviji efekat mogu da dobiju i kod kuće.

Ovaj recept je mnogima pomogao, pa se nadamo da će i vama, samo je potrebno da budete istrajni. Kod nekih se razlika vidi momentalno, dok je kod drugih ipak potrebno da prođe određeni vremenski period.

Devojka ujutru

Poznato je da su kokosovo ulje i kurkuma veoma zdravi, ali kada se ukombinuju daju pravu stvar za izbeljivanje zuba. Potrebno je pomešati ova dva sastojka, za jedan tretman koristite pola kafene kašičice kokosovog ulja i trećinu kafene kašičice kurkume. Ukoliko vam je lakše, smešu možete dodati pasti za zube, pa tako koristiti, ili odvojeno. Ako koristite odvojeno, zube istrljajte smešom, a potom ostavite u ustima, bez ispiranja oko 5 minuta, zatim normalno operite zube.

sta-uzorkuje-cirozu-jetre

Ovo možete koristiti svaki dan, sve dok ne dobijete željene rezultate. Nakon toga će biti dovoljno jednom do dva puta nedeljno, radi održavanja beline.


Komentari su zatvoreni.