Take a fresh look at your lifestyle.

Potrebna vam je samo kašika: Za 60 sekundi kod kuće proverite da li bolujete od OVIH TEŠKIH bolesti

481
Sami saznajte da li imate zdravstvenih problema.

Ukoliko osećate neke tegobe ili ste jednostavno radoznali i želite da saznate kakvo vam je celokupno zdravstveno stanje organizma, ovo je najbolji test koji sami možete da uradite.

Sve što vam je potrebno jeste kašika, jedna kesa za zamrzivač i lampa. Sigurni smo da u kući imate sve tri stvari tako da prilikom ovog “samopregleda” nećete imati nikakve troškove.

Evo zašto treba da koristite probiotike

Još jedna dobra stvar jeste što vam takođe ne treba ni puno vremena jer se ceo test uradi za 60 sekundi!

 

kašika

Supenom kašikom dobro protrljajte jezik, slobodno možete malo i da sastružete ako ima nešto na njemu pa kašiku ubacite u kesu za zamrzivač. Kesicu stavite ispod lampe, izaberite neku koja ima najjače osvetljenje i slobodno kesu približite sijalici jer se na svetlu bakterije brže množe. Držite kesu jedan minut na svetlosti a zatim izvadite kašiku iz kese.

Ukoliko osetite jak, neprijatan miris ili vidite neku čudnu boju na samoj kašiki to su gotovo sigurni znaci da vaše zdravlje nije u najboljem redu. Na ovaj način možete proveriti stanje respiratornog sistema, bubrega, zuba, creva, metabolizma ili pak hormona.

Naravno, ukoliko vam ništa ne fali uzorak na kašiki će biti čist. S druge strane, ako osetite voćni miris to može da ukazuje na problem sa probavom a miris amonijaka na problem sa bubrezima.

U svakom slučaju, nemojte se potpuno pouzdati u ovaj test, već ako primetite nešto sumnjivo nemojte paničiti i obratite se lekaru.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.