Take a fresh look at your lifestyle.

Piće koje se pije pre spavanja smanjuje salo na stomaku kao ludo – rezultati zagarantovani!

971

Svi treba da znate da je veoma važno da detoksikujete svoj organizam. Procesom detoksikacije možete ukloniti toksine i kancerogena jedinjenja iz vašeg tela

Naša tela se prirodno detoksikuju svaki dan, što je dao normalnog procesa organizma. Detoksikacija je jedna od osnovnih funkicija organizma za eliminaciju i neutralisanje toksina kroz debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfne žlezde i kožu.

Nažalost, u današnje vreme, sa zagađenjima koja se nalaze u vazduhu, vodi i hrani koju jedemo, naša tela teško mogu da nas isprate. Naša “hemikalizovana“ ishrana sa previše životinjskog proteina, previše zasićenih i trans-zasićenih masti, previše kofeina i alkohola radikalno menja naš unutrašnji ekosistem.

Detoksikacija specijalnim dijetama i pićima za čišćenje je najbolji način da pomognete vašem prirodnom sistemu za čišćenje.

U ovom članku ćemo vam pokazati kako da napravita domaće prirodno piće, koje će poboljšati vaš imuni sistem, ubrzati vaš metabolizam, očistiti vaše telo od svih štetnih toksina i takođe vam pomoći da izgubite kilograme.

Masno tkivo oko stomaka, ili čuveno “salo na stomaku“ je povezano sa nekoliko zdravstvenih stanja, kao što su: dijabetes, visok krvni pritisak i kardiovaskularne bolesti.

Par studija je potvrdilo povezanost između sala na stomaku i dijabetesa tipa 2. Ako želite da se rešite tog tvrdoglavog sala na stomaku, potrebno je da počnete da vežbate i da jedete zdravu hranu.

I na kraju, tu je recept za neverovatno domaće prirodno piće, koje sadrži jednu od najefikasnijih namirnica za sagorevanje masti:

 

Sastojci:

½ limuna
1 krastavac
1 kašičica rendanog đumbira
veza peršuna
1/3 šolje vode

Uputstva:

Stavite sve sastojke u blender i dobro umutite dok ne dobijete lepu mešavinu. Trebalo da bi pijete ovo piće za sagorevanje masti svaku noć pre spavanja i rezultati će vas šokirati.


Foto thinkstock
Autor/Izvor DIJETA

Komentari su zatvoreni.