Take a fresh look at your lifestyle.

PARAZITI: Naravite SMESU koja ČISTI CREVA od PARAZITA, detoksikuje, PODSTIČE MRŠAVLJENJE

70,153

Veoma je efikasna, idealna za doručak!

Paraziti mogu da naprave haos u organizmu. Zbog njih se vrlo često osećamo slabo, umorno, pogoršava nam se zdravstveno stanje, razvijaju se razne bolesti, pogoršava se stanje kose i kože, a organi za verenje rade lošije.

U većini slučajeva ima ih najviše u crevima, jer tamo koriste šećer i supstance koje se pretvaraju u šećer.  Zbog toga je važno da se ograniči unos ne samo šećera, već i testenina, peciva, hleba itd.

Kako se osloboditi parazita?

Eliminisanje ugljenih hidrata i šećera iz ishrane nije dovoljno. Paraziti su veoma otporni na “nepovoljne” uslove, pa mogu dugo da žive u crevima. Da se oslobodite parazita može vam pomoći jeftino domaće sredstvo.

Sastojci:

  • 2 kašike (20 g) lanenog semena
  • 1 kašičica (2 g) karanfilića

Kako se priprema?

Sameljite karanfilić i laneno seme u prah u mlinu za kafu ili blenderu. Najbolje je da se sastojci posebno samelju jer je karanfilić suv, a laneno seme osloboađa mast. Sjedinite ova dva sastojka i po jednu kašiku (sveže samlevenu) dodajte u čašu mleka, jogurta, kefira ili smutija. Ovaj domaći “lek” koristite u kontinuitetu tri dana, svakog jutra, pa napravite pauzu od isto tri dana. Zatim ponovite tretman. Ne bi trebalo da koristite duže od mesec, koliko je potrebno da se creva u potpunosti očiste od parazita. Da biste održali organizam “čist” i u optimalnom stanju, dovoljno je primenite čišćenje 2-3 puta godišnje!

 

Laneno seme

Laneno seme
Foto: Profimedia

 

Zašto deluje?

Karanfilić sadrži supstance koje negativno utiču ne samo na same parazite, već i uništavaju njihova jaja. Laneno seme je “krcato” vlaknima. Oni apsorbuju tečnost i popunjavaju zapreminu creva, kao rezultat toga, paraziti postepeno “napuštaju” svoje stanište. Redovnom upotrebom ovog “leka” možete da se oslobodite svih vrsta parazita, spustite količinu toksina u telu, smanjite apetit i želju za testom i slatkišima. Osim toga, primećeno je i da pomaže mršavljenje i pomaže da organizam radi kao sat!


Foto Foto: Youtube printscreen/DOORS OF HEALTH
Autor/Izvor SrbijaDanas

Komentari su zatvoreni.