Take a fresh look at your lifestyle.

NIKAKO NEMOJTE ZABORAVITI: Samo jedna čaša VODE, može biti spas u ovim momentima!

0 6,077

Ukoliko ne pijete dovoljno vode, vaše telo može da zameni žeđ glađu, pa ćete imati potrebu da jedete, umesto da popijete čašu vode.

Ako ne pijete vodu tokom vežbanja, a nakon treninga osećate glad, znači da je vešem telu najverovatnije potrebna samo voda.

Ovo je najzdravija grickalica na svetu: Pistaće možete jesti koliko vam volja!

Voda

Voda
Foto: Profimedia

MOĆNE CRVENE BOBICE! Nar kao simbol zdravlja, plodnosti i večnog života!

Trik kojim sprečavate prejedanje!

Ako osetite glad, a skoro ste jeli, uzmite čašu vode, jer telo meša žeđ i glad. Ukoliko glad prestane znači da ste bili žedni.

Bolja od svakog antidepresiva: Napitak koji leči depresiju i loše raspoloženje

Čak i ako izgubite jedan ili dva odsto vode, počećete da osećate posledice kao što su nedostatak fokusa i malaksalost. Ukoliko ne pijete dovoljno tečnosti, vrlo lako može doći do oticanja i stvaranja podočnjaka.

Sprečite upalu mišića!

Svi znamo da se nakon dobrog treninga mišići upale, ali malo ko od nas zna da ta upala traje duže ukoliko ne konzumiramo dovoljno vode. Osim toga, naučnici tvrde da će se efekat vežbanja smanjiti za 30 odsto, ukoliko izgubimo samo pet procenata tečnosti.

Šta kada smršate? Evo kako da sprečite OPUŠTANJE kože!

Izbacite toksine!

Takođe, time što ne pijete vodu tokom treninga, ne dopuštate toksinima da izlaze iz vašeg organizma. Prosto, ako u telu nema dovoljno vode, nećete se dovljno ni znojiti, pa samim tim nećete izbaciti ni sve toksine.

Ovo je veoma bitno tokom zimskih dana, kada smo podložni raznim virusima infekcijama, a kada pijemo vodu mi čistimo organizam.


Foto Profimedia
Autor/Izvor SrbijaDanas
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.