Take a fresh look at your lifestyle.

Ispovest žene sa rakom dojke: Primetila sam ovaj simptom, a može ga videti svaka žena!

1,796

Ona je majka troje dece i pravi je borac! Kada je saznala da boluje od raka dojke, tu je počela njena životna borba, a kada ju je iznela do kraja, odlučila je da sa drugim ženama podeli iskustvo koje svakog može zadesiti.

Šeri Rods je zahvaljujući jednom simptomu sasvim slučajno saznala da ima zloćutnu bolest. Iako je u većini slučajeva glavni simptom raka dojke izraslina, kod Šeri je slučaj bio drugačiji.

Njoj se pojavilo udubljenje sa strane na desnoj dojki, a srećom nije ga zanemarila već je odmah zakazala lekarski pregled.

“Juče mi je dijagnostikovan rak dojke. Bila sam u potpunom šoku pošto je ovo udubljenje na slici bio jedini simptom koji sam imala. Primetila sam ga krajem juna i otišla kod lekara opšte prakse koji me je uputio na kliniku. Otišla sam na pregled, odnosno na skeniranje. Otkriveno je prisustvo neke mase, što je mamogram i potvrdio. Nisam bila previše zabrinuta pošto nisam imala nikakve izrasline, ali, nažalost, ispostavilo se da imam rak dojke. Molim vas, redovno proveravajte grudi i ne ignorišite ako primetite bilo šta čudno. Da i sama nisam videla sličnu sliku na društvenim mrežama, ne bih znala da udubljenje može biti simptom raka. Molim vas, podelite objavu i širite svet”, napisala je ova hrabra žena na Fejsbuku pored fotografije svog tela.

izvor.prva.rs


Komentari su zatvoreni.