Take a fresh look at your lifestyle.

FANTASTIČAN RECEPT: Kako da efikasno očistite organizam od otrova

388

Pogledajte jednostavan način da creva očistite od toksina i parazita.

Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, astrointestinalnog trakta

gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu

bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis

prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma

Ćišćenje creva sa brašnom od lanenog semena.

Recept:

3 nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1 nedjelja. 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

2 nedjelja. 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3 nedjelja. 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.

Ovakvu smesu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje creva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

 


Komentari su zatvoreni.