Take a fresh look at your lifestyle.

ČUDOTVORNI TIBETANSKI NAPITAK – ZA ZDRAVLJE I VITALNOSTI

403

Prirodni lekovi su uglavnom najbolje rešenje za sve telesne tegobe.

Neki postoje čak i nekoliko hiljada godina i kroz istoriju su se pokazali kao pravi izbor za različite bolesti.

Danas vam predstavljamo čudotvorni tibetanski napitak koji se koristi za lečenje problema sa krvnim sudovima – protiv triglicerida, holesterola i krečnih naslaga na krvnim sudovima. Pored toga, ovaj lek poboljšava elastičnost krvnih sudova, a samim tim psrečava izliv krvi, infarkt srca, mozga i anginu pektoris. Osličan je i kao prevencija nastanka tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Sprema se lako, a daje efekte koji apsolutno nisu zanemarljivi.

Potrebni sastojci:

300g belog luka,
1 kg limuna.

Priprema:

Limun očisite od košpica, pa sa sve korom sitno sameljite. U šerpu sipajte 1,5 l vode. Kada proključa smanjite vatru i dodajte samleveni beli luk i limun, pa poklopite sud. Prokuvajte smesu isključivo na laganoj vatri 15 minuta (nikako duže od toga).Skloniti sa vatre i ostavite da se prohladi.

Lek sipatjte i čuvajte u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Primena: Lek treba uzimati na prazan stomak svako jutro po 0.5 dl, tokom 25 dana. Posle tog perioda obavezno napraviti pauzu od 10 dana, a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja.

NAPOMENA: Strogo se pridržavati dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dve kure. Nakon izlečenja se prestaje sa uzimanjem leka, psim ako ne dođe do ponovne pojave simptoma. Zdrave osobe koje se odluče na uzimanje leka zbog poboljšanja opšteg stanja organizma treba da primenjuju samo jednu do dve kure godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.


Autor/Izvor Mogujatosama

Komentari su zatvoreni.