Take a fresh look at your lifestyle.

5 čudesnih moći aluminijumske folije

610
Da li ste znali? 

Aluminijumska folija može da poboljša zdravlje i vrati energiju. Može da posluži kao zamena za štetne i skupe lekove tvrdi alternativna medicina saznajte pet neverovatnih načina njenog lekovitog dejstva.

1. Lečenje prehlade

Smatra se da aluminijumska folija može da ublaži simptome prehlade. Dovoljne je da umotate noge aluminijumskom folijom i uklonite je posle sat vremena. Neka vaša stopala dišu, a posle dva sata, ponovite postupak.

2. Uklanja umor

Aluminijumska folija ima moć da obnovi energiju. Za tu svrhu, možete staviti nekoliko komada folije u frižider, a zatim ih izvadite posle dva ili tri sata. Stavite foliju na obraze i očne kapke. Odmah ćete se osećati svežije.

3. Smiruje opekotine

Aluminijumska folija pomaže kod opekotina. Prvo treba da očistite ranu i obrišite je čistom suvom krpom i primenite mast za opekotine. Zatim zamotati folijom i učvrstiti lepljivom trakom.

folija

4. Uklanja bolove u zglobovima

Umotajte aluminijumskom folijom delove tela gde osećate bol. Neka odstoji ceo dan ili noć. Za deset dana ponovite postupak, a onda napravite pauzu dve nedelje.

5.  Lečenje infekcija

Aluminijumska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija. Tretmanom aluminijumskom folijom možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korišćenja štetnih lekova, nadjačati čak i jaku prehladu. Foliju omotajte oko stopala u 5-7 slojeva, a između svakog sloja folije stavite pamučnu tkaninu ili papir. Ovaj oblog ostavite da deluje oko sat vremena, a potom ga skinite. Nakon dva sata, stavite novi oblog koji takođe treba da deluje sat vremena.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.